HTML

valami újat...

Friss topikok

Nyár - Tátra - kunyhó

2008.09.12. 12:12 andrzej

A kunyhó meglehetősen egyszerű építmény, és csak nyáron üzemel, mert télen a lavinák néha elsodorják. Kellemetlen. Na itt aludtunk - illetve aludtunk volna. Mindjárt az érkezésünkkor egy meglehetősen érdekes tábla fogadott minket:

 "A kunyhó mellé pisálni és szarni tilos! Használja inkább a panoráma-WC-nket!" 

Pontosan így szerepel ez, valószínű így könnyebben érthető az idelátogató népeknek. Ejnye no. A kunyhó egész kellemes volt, jót ettünk, jót pihentünk, a sör se volt rossz, a tea meg egyenesen csodálatos. Ezzel elvoltunk. Találtunk egy gitárt is a házban, úgyhogy este énekeltünk egy sort, jellemzően magyar nótákat. Nem is zavarta a közönséget, sőt, a "Gyöngyhajú lány" c. örökzöld nótával kerestünk még egy korsó sört. Ez volt a második ingyenes kör. 

Utána jöttek a kellemetlenebb részletek. Három északi szomszédos turista  nagyon nem akarta befogni a száját tíz óra után, úgyhogy nem aludtunk túl sokat. Másnap kicsit álmos fejjel indultunk el lefelé, a svédasztalos - egyébként kíváló - reggeli után.

Szólj hozzá!

Címkék: kirándulás ifi Tátra Krónika

A bejegyzés trackback címe:

https://andrzej.blog.hu/api/trackback/id/tr936147649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása