HTML

valami újat...

Friss topikok

Útközben

2008.10.26. 18:36 andrzej

Átalakult az útközben-életérzés. Ez nem utolsó sorban annak köszönhető, hogy a másik autóval mentünk, és nem ismertem elég mélyen a rádió kezelőfelületét. Fogalmazzunk úgy, hogy a lengyel határig mindenn rendben ment, de ott megbolondult a rendszer. A kívánt "RadioZET" vagy "RMF-FM" helyett szerencsétlen berendezés konzekvensen a "Radio Marya" nevű, Lengyelországban nem túlságosan népszerű vallási adót akarta befogni. Kissé kezdtük magunkat az őrületbe kergetni, de nem sikerült jobb belátásra bírni a készüléket, úgyhogy maradtunk a kézi keresésnél.

Itthon is beálltak a változások. A napokban feltett frissítések okán a lejátszóm a továbbiakban a youtube-videók lejátszását nem támogatja. Úgyhogy most rádiót hallgatok, az eddigi "RMF-FM" helyett a fent már emlegetett "RadioZET"-et. Jó ez. Remélem, az Ubuntu-s srácok kijavítják péntekig a bakit, mert, mint az oldalsávban látható, pénteken jön az Ubuntu 8.10. Már nagyon várom. Hajrá Hajrá!!!

Szólj hozzá!

Címkék: rádió ubuntu Krónika

A bejegyzés trackback címe:

https://andrzej.blog.hu/api/trackback/id/tr846147625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása