HTML

valami újat...

Friss topikok

Hűtőszekrény, te drága

2009.01.05. 23:03 andrzej

A mai este is hozott meglepetéseket. Mint az már korábbi bejegyzésekből is kiderült - valamint Máté mester is komoly fejezeteket szentelt a témának - a hűtőszekrény leolvasztása nem egy egyszerű dolog, sőt komolyan igénybe tudja venni szabad energiáinkat. De nem kis mértékben szórakoztat is.

Pedig most nem mi voltunk. Az egész azzal az audiovizuális sokkal kezdődött, amire az öcsém hívta fel a figyelmünket. Benéztünk a MOSDÓBA, és a következő kép tárult elénk:

A Schaul és a Zsolti - orientálódást tekintve mindketten műszakiak - úgy döntöttek, hogy a maczugás-hógolyózós megoldás snassz, úgyhogy nem szórakoztak sokat, kihúzták a hűtőt, és benyomták a meleg víz alá, oszt hadd szóljon. Hová lesznek a régi hagyományok! Na majd ha a célberendezés túlélte, akkor koccintunk az egészségére. Na Zdrowie!

Szólj hozzá!

Címkék: humor képek koli Krónika

A bejegyzés trackback címe:

https://andrzej.blog.hu/api/trackback/id/tr776147573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása