HTML

valami újat...

Friss topikok

Atomtámadás

2009.02.07. 22:54 andrzej

Ma este leültem nézni valami filmet. "The Day after..." ez a címe, és valami olyasmiről szól, hogy atomtámadás éri - nemzetközi konfliktushelyzet - Kansas City-t. Mielőtt még megtörtént a katasztrófa, mondják be a rádióba, hogy a ruszkik bevonultak az NSZK-ba, és vajjon a Varsói Szerződés országai meddig mennek el. Valaki közli, hogy be kéne avatkozni, vagy vmi hasonló, mire egy kiscsaj:

- Nem segítettünk a cseheknek, nem segítettünk a magyaroknak, nem segítettünk a lengyeleknek. Gondoljátok, hogy a németekért ezt vállaljuk? Ha a Szaúd-arábiai olajmezőkről lenne szó, jobban félnék.

Ja...

3 komment

Címkék: kultúra Krónika

A bejegyzés trackback címe:

https://andrzej.blog.hu/api/trackback/id/tr256147561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Norton 2009.02.13. 20:11:21

Hmm. Érdekes filmnek hangzik, a cím is ismerős, picit amolyan Red Alert 2 stílben. Mindig érdemes elgondolkozni, hogy "mi lett volna, ha". Pl mi lett volna, ha győz a forradalom 56-ban. Vagy mi lett volna, ha Kansas-t atomcsapás éri.

Blahó Attila 2009.02.20. 00:50:54

Szia Andrzej! Bocsáss meg, hogy így ismeretlenül megszólítalak, csak olvastam az írásodat. Nevem Blahó Attila. Szóval az írásodban azt írtad, hogy "Ma este leültem nézni valami filmet. "The Day after..." ez a címe" - szóval, csak azt szeretném megkérdezni, hogy ezt a filmet melyik csatornán nézted, ugyanis szeretném felvenni ha lehet és közelebb lennék a megoldáshoz, ha tudnám, hogy melyik csatornán volt. Segítségedet előre is köszönöm, maradok tisztelette:Blahó Attila

Andrzej 2009.02.20. 08:25:44

Valamelyik német adón volt, a VOX-on, vagy az RTL2-n.
süti beállítások módosítása