HTML

valami újat...

Friss topikok

Ömlesztett bölcsességek

2009.04.01. 00:15 andrzej

Azt hiszem, még ha kissé fájdalmasan, de sikerült átültetnem a németes zu+inf-es szerkezetet franciára. Legalábbis a tanár nem tiltakozott látványosan, amikor sűrű csuklásokk között előadtam, hogy "megértem én majd, ha rá leszek kényszerítve". Büszke vagyok magamra. Továbbá erősen lefárasztottam a tisztelt közönséget. Jó dolog ez a franciaóra.

Ezen felül törpslágereket hallgatunk, és írtam szakdolgozatot, meg recenziót lengyelül...

Ja, meg vége van a gazdasági válságnak! (És ha ezt elhiszi nekem valaki, akkor tényleg vége is lesz...).Eladtam egy autóápoló szettet és egy konyhi robotgépet. Az első vevőm az erdőből telefonált, nem volt térerő, sőt, az utca nevét sem értettem meg, úgyhogy lehet, hogy egy rendelés stornó. De legalább eladtam még neki egy csomag polírkendőt is. Ezen felül olvastam még egy zseniális Gyűrűk Ura paródiát, melyben Szauron, a Sötét Úr beöltözik télapónak, és így próbál bosszút állni Samun, Pippinen és Trufán. Nem sikerül neki. Bár volt benne néhány okos ötlet... Majd alkalom adtán lefordítám. 

Máté meg táncol a törpslágerekre. A képeket pedig megtartom magamnak...

1 komment

Címkék: munka Krónika

A bejegyzés trackback címe:

https://andrzej.blog.hu/api/trackback/id/tr406147525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mano 2009.04.01. 00:26:54

Szenya Igenis nagyon profin toltam :P
süti beállítások módosítása