HTML

valami újat...

Friss topikok

Legalább ilyen is van...

2009.06.12. 15:06 andrzej

A Facebookon kitöltött kvíz után már tudom, hogy jiddisül engem Selig Kurtziknak hívnának, ha bárkivel is jiddisül társalognék. Még megtörténhet, bár kevés célcsoportban tartozó ismerősöm van.

Lényeg a lényegben, legalább ezt is tudom. Ezzel kapcsolatban rémlett fel Jeti haverom egy kalandja, amikor az Őrségben veszélyeztettük a határszélt, és Pártosjakabfalva (Prosenjakovci) környékén meglátogattuk a szlovén szomszédokat is. Lefényképeztük magunkat a templom előtt - ja, egyvalakit otthagytunk a határon, mert nem volt személyije, EU Rulez - a srácok toltak egy kicsi a rakást, majd elindultunk hazafelé. Jeti barátom pedig gyorsan kiásott egy fél tönköt - ez egy kisebb fa gyökere volt - mondván ilyen csak Szlovéniában van. Majd megindult hazafelé, azaz vissza Magyarországra. Sajnos akkor még nem tudta, hogy lényegében egy teljes hangyacsalád illegális határátlépésében működött közre, ellenben a magyar oldalon elég hamar észrevette, és némi meglepetéssel, de igen gyorsan megszabadult a "szuvenírtől". 

3 komment

Címkék: Krónika

A bejegyzés trackback címe:

https://andrzej.blog.hu/api/trackback/id/tr136147455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inda 2009.06.12. 15:18:15

A Facebook-on olyan teszt is van, hogy mi lenne a lengyel neved. Kiváncsi vagyok, hogy neked mit hozna ki az Andrzejből :)

Andrzej 2009.06.12. 23:11:04

Bogusz Nowak

inda 2009.06.12. 23:33:41

:)) A Facebook logika a világ mai napig is megoldatlan kérdései közé tartozik.
süti beállítások módosítása