HTML

valami újat...

Friss topikok

Jönnek az ELFek

2010.09.17. 09:48 andrzej

A másik szépség - és egyben bosszantó apróság, nem baj, majd két év múlva - hogy a berlini InnoTrans kiállításra sem jutok el idén. Pedig érdekelt volna, van néhány érdekes dolog, amit szívesen megnéznék.

Lengyel oldalról például a lengyel pályákra tervezett saját, hattengelyes tehermozdony, amelyet a gliwicei villanyműhelyből önállósodott ZNLE Gliwice tervezett, és a nagyközönség "Dragon" néven ismeri (Kép: www.railfanneurope.net)

A Dragon

Ugyancsak lengyel oldalról a PESA Bydgoszcz által készített ELF villamos motorvonat, amelyekből hamarosan több (tízes) sorozat is fog szaladgálni Katowice és Varsó környékén. (A Rynek Kolejowyn van fenn egy kép, ahogy viszik az ELFet Berlinbe. A motorvonat is, de a továbbító szerelvény is szép...) Valamelyik Rynek-Kolejowy-kommentnek köszönhetően itt egy kép is:.

Az ELF

Továbbá a Siemens bemutatja a Taurusok utódját.

És így tovább...

Szólj hozzá!

Címkék: vonatok Krónika

A bejegyzés trackback címe:

https://andrzej.blog.hu/api/trackback/id/tr756147383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása