HTML

valami újat...

Friss topikok

Vének emlékére

2009.06.15. 19:12 andrzej

Piszkosul régen volt, hogy annak idején, amikor még stabilan Győr környékén rontottam a levegőt, rendszeresen táboroztunk cukorbeteg sorstársaimmal a nyáron itt-ott. Stabil egy hét rekedtség, baromságok dögivel és röhögés egész nap. Ez volt körülbelül a program. Amire most ki akarok lyukadni, az szerintem a 3. alkalom lehetett, hogy a véneki Jurta látott minket vendégül. Apámnak szerintem még a fehér Astrája volt meg, de már beépített mobil-kihangosítóval. Na akkor történt azt hiszem, hogy Ákos bedobta a köztudatba ezt a nótát, sőt, egy alternatív szöveg is született, ami a tábori ki-mit-tudon ha minden igaz különdíjat is nyert. Vagy valami hasonlót. Nem tudom már.

Mindegy. Valahogy eszembe jutott, és megkerestem. Szerencsére a Youtubre-ra lehet építeni. Íme: 

 

1 komment

Címkék: Krónika

A bejegyzés trackback címe:

https://andrzej.blog.hu/api/trackback/id/tr446147453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mano 2009.06.16. 07:11:25

A szobatárs szigorlat előtti fárasztásának és idegelésének eme dalnak alig nevezhető macskaszerenád tökéletesen megfelel... :D
süti beállítások módosítása