HTML

valami újat...

Friss topikok

Munkaügy és segély

2010.05.01. 10:41 andrzej

Tegnap valami sötét barom ellopta a biztosítóberendezés kábelét a szári bevágás környékén, hogy szakadjon rá a felesége haragja. Ennek köszönhetően az egyébként majdnem versenyképes 1,45h helyett 2,45-t utaztam. Ami szar.

Pozitív vonatkozásai is vannak a dolognak, mert találkoztam értelmes emberekkel, valamint a MÁV-Start Zrt is bebizonyította, hogy igenis lehet utast tájékoztatni, gyorsan, jól, és igényes stílusban. Háromszor mondták be, hogy mi történt, mi van, és mennyit fogunk késni. Ráadásul nem a szart keverték, hanem megmondták, hogy ez van, ezt kell szeretni. MÁV-Start Zrt. én így szeretlek.

Aztán: az nem megy a fejembe, hogy segélyre van pénzünk, de mondjuk a kedves segélyezetteket nem tudjuk beállítani, hogy kedves Állampolgár Úr, legyen szíves a segélyét 20%-al meghaladó összegért járőrőzni a megadott vasútvonal mellett, és akadályozza meg, hogy a rábízott eszköznek akár egy darabját is megrongálják. Szerintem ez példaértékű megoldás lenne. Arról ne is beszélve, hogy sok balesetet is el kell kerülni.

Tehát: Munkanélkülieket nem közmunkában a vasútra. Örködni!!!

Szólj hozzá!

Címkék: morgás vonatok Krónika

A bejegyzés trackback címe:

https://andrzej.blog.hu/api/trackback/id/tr646147391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása