HTML

valami újat...

Friss topikok

A szabadság első napja

2008.06.16. 23:28 andrzej

Na, ha ilyen lesz minden nap, akkor elmehet a fenébe! Azt hittem, csak lazulok, próbálom Évit bíztatni, hogy nem, tényleg nem hal bele a hátralévő öt vizsgába, mialatt a barátja ejtőzik, meg ilyenek. Ehhez képest máshogy alakult, elég rendesen.

Annyi szabadság-jellege azért volt a dolognak, hogy majdnem tizenegyig aludtam. Akkor fölébredve viszont jött csőstől a dolog. Mosni kell, takarítani kell, szervezni kell, leletért menni kell, meg minden nyavalya. Ilyenkor persze hamar elfogy a türelmem, ideges vagyok, és olyanoknak is beszólok akiknek nem kellene - egyébként meg nem kellene senkinek se - meg különben is. Ilyenkor jön rá az ember, hogy hülye paraszt, és kapja már magát össze. Ennyit mára az erkölcsi tanulságokból. 

Legutolsó névtelen kommentelőnknek azt kell üzennem, hogy a kacsás videót magam se láttam, a szerzői jogokkal meg végképp nem rendelkezem, így nem tehetem fel. Gyanítom, hogy te voltál, Feri, nem? :-)

Voltam ma vásárolni, vettem két Polifoamot, meg kipróbáltam a MÁV-Start Zrt. internetes jegyárusító rendszerét. Eddig megyőzött, várom a további fejleményeket. 

Ezen felül pedig, miután saját magam is - a műtét óta először - szemrevételeztem a sebet, megállapíthatom, hogy szép, minden OK, és különben is. Nyugodj békében, Ritter von Mitte-Ser!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://andrzej.blog.hu/api/trackback/id/tr976147696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nem Feri :) 2008.06.17. 18:12:02

Hát igazság szerint nem Ferencnek vagyok anyakönyvezve.... :p Én csak hallottam a videó létezéséről. Nem öcséd csinálta? Akkor te asszem könnyebben megszerzed, vagy ráveszed, hogy tegye fel a netre, mint bárki más...
süti beállítások módosítása