HTML

valami újat...

Friss topikok

A gáz

2011.09.16. 12:19 andrzej

kiismerhetetlen fenomén. Hát még a vele összefüggésben álló háztartási/épületgépészeti berendezések! A konyhai bojlert megtanultam kezelni. Igaz, stabilan csak második próbálkozásra indul el, de akkor biztosan. Szerintem ilyennek lett gyártva, a használati utasításban is benne lehet, hogy ő csak így működik. Nincs is vele semmi baj.

Nos a sütő egy kicsit más tészta. Működik, csak megfelelő eszközökkel kell kezelni. Az elektromos gázgyújtó a sütővel szemben sikertelennek bizonyult, maradt a régi jó hurkapálcás módszer, amivel viszont elsőre - és teljeskörő karszőrzet-epilálás nélkül is - sikerült begyújtani a sütőt. Azt azért mellékesen jegyezném meg, hogy ez egy olyan berendezés, ahol a csomagolásra írt 15 perc sütést sütőbenr edukálhatod nyugodtan nyolcra, mert egyébként odaég. Évi szerint fűteni se fogok télen, hanem süteményt csinál minden nap, és elég meleg lesz. Az eseményekhez azért hozzátartozik, hogy a sikertelen gyújtási kísérlet után a sütőhöz vásárolt gyújtót sikeresen elpusztítottam...

Marad továbbá a fürdőszobai bojler. Működik, jó. Csak arra nem jöttem még rá, hogy hogyan lehet konstans hőmérsékletű vizet elővarázsolni belőle. Pedig ez egy könnyen aprópénzre váltható tudásfajta, azt hiszem. 

Szólj hozzá!

Címkék: Krónika

A bejegyzés trackback címe:

https://andrzej.blog.hu/api/trackback/id/tr996147375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása