HTML

valami újat...

Friss topikok

3G!!! HSDPA!!!

2008.07.13. 11:14 andrzej

Nahát. Most, hogy elutazom, és majdnem egy hétig nem leszek, gondoskodnom kellett arról, hogy ha valami gáz van, azért e-mailezni tudjak.Meg különben is. Szóval heccből leteszteltem a telefont, hogy tényleg hozza-e a 3G és HSDPA által ígért sebességet. Hozza. Ráadásul Linuxon. Szó ami szó, nem tudtam különbséget tenni az ADSL és a mobiltelefon nyújtotta net sebessége között. Ez van srácok! Azért a maileket majd csak péntek este-szombat reggel válaszolom meg, mert rohadt sokba kerül(ne) ez a móka. Szóval a T-Mobile eddig bizonyított. Mindenkinek melegen tudom ajánlani!!!

A másik. Hála Istennek megvannak a jegyek mind, Prágába. Nagy meccs volt, de sikerült. Apró hibák persze vannak, de hol nincsenek? Nem tudom, megéri-e ezen vitatkozni. Most békésen elvonulok, és ne leszek. Hosszú távon augusztus 9-éig. Ha közben itthon vagyok, akkor is rejtőzködni fogok...

Jó nyaralást kívánok mindenkinek, aki olvas, na meg magamnak is. Legyetek jók. :-)

Szólj hozzá!

Címkék: technika Krónika

A bejegyzés trackback címe:

https://andrzej.blog.hu/api/trackback/id/tr776147679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása