HTML

valami újat...

Friss topikok

Sportember

2008.10.19. 17:43 andrzej

Megint kezdenek elhavazni az események, és megint kezd elegem lenni.

Az iskola csak a szokásosat hozza. Azért nem esett jól, hogy szombaton is be kellett menni az iskolába. Így a hétvége drasztikusan lerövidült. 

Az ifi viszont jó volt. Utána mentünk együtt éjszakai biciklitúrára. Nem mondom, Pasarétre átmenni sem volt rossz, de azért kicsit szívtam a fogam, amikor kiderült, hogy direkt az Árpád-híd mellől indulunk. Tehát nekem már volt 20 km bónuszom. Onnan csak a Várba volt nehéz felmenni... Este kettőre értem haza. Határozottan jó élményekkel.

Ma reggel Istentisztelet, aztán kórházjárás Évivel. Szó ami szó, nem így képzelem el az együtt töltött hétvégét. Kilenckor indultunk itthonról, és fél négyre értünk vissza. Mint egy rövidített műszak. Tekintettel a tegnapiakra olyan vagyok, mint egy mosott rongy...

1 komment

Címkék: Krónika

A bejegyzés trackback címe:

https://andrzej.blog.hu/api/trackback/id/tr306147629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bogeee 2008.10.20. 20:43:53

Neked is szombat este jutott eszedbe biciklizni? :)
süti beállítások módosítása