HTML

valami újat...

Friss topikok

Nibelungok és egyéb Taurusok

2008.11.27. 21:09 andrzej

A mai nap megint nem azzal telt, amivel szerettel volna. Annyiból nem volt rossz, hogy nem kellett bemenni iskolába. Cserébe volt így is elég bajom. Fogalmazzunk úgy, hogy ma volt a "főállású háziasszony"-napom. Ergo mostam, bevásároltam - a túrahátizsák a maga 90 literjével legalábbis térfogatra majdnem tele volt - megint mostam és tanultam.

Na meg hivataloztam. Kiváncsi vagyok hány kör kell még, mire megoldják nekem a telefont odahaza. Azt hiszem, nem lesz könnyű dolgom. Szóval várok. De ha ez így megy tovább, úgy fogok várni, mint az a bizonyos keselyű az osztrák autópályák mentén, erősen vigyorogva, íme:

Szóval ez a helyzet. Olvastam Hebbel Nibelungjait. Jó. Szerencsére a story-t ismertem, úgyhogy viszonylag jól értettem a dolgokat. Hétfőre jó lenne befejezni a téma kidolgozását. 

Ezen felül foglalkoztat egy másik tény is, immáron napok óta. Lengyel barátaink Taurust vettek. És használni is fogják tudni! Majd repeszthetnek vele Berlin felé, meg a CMK-n. Akár néhol 200 km/h-val is. És ez tök jó. Hogy lehessen örülni az ic.rail.pl egy képét is megosztom. Hát nem szép?

1 komment

Címkék: vonatok Krónika

A bejegyzés trackback címe:

https://andrzej.blog.hu/api/trackback/id/tr196147601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lublin 2008.11.30. 21:53:08

Isten éltessen ! :-)
süti beállítások módosítása