HTML

valami újat...

Friss topikok

Kis üvöltözés

2009.06.12. 14:55 andrzej

Nem szeretem a közlekedést blokkoló elemeket. A sok dolog között amitől üvöltök, ez az egyik leghatékonyabb. Azért mégis tudnak kellemes élményeket okozni.

Történt pedig, hogy tegnap húztam reggel az egyetemre, hogy nyitásra visszaérjek az olvasótermi könyvvel. Laza mozdulattal felhajtok a Bajcsy-Zsilinszky utcára (miért nem lehet Bajcsy-Zsolnaynak hívni? :-P )  ott is a biciklisávra. Mellette turistabuszok tömege, a biciklisávban meg turisták tömege. Nos, rossz kezdés, ha elütsz egyet, úgyhogy csengetek, mint az állat. Mire valaki ékes lengyelséggel megszólal: "csináljatok helyet a fiataloknak". Nem tudtam, hova tegyem a dolgot, foghegyről megeresztettem egy "köszönöm szépen"-t, szintén ékes lengyelséggel. Mindenki örült, és jól kezdődött a napja.

Holnaptól vadászom a lengyel turistákra...

1 komment

Címkék: Krónika

A bejegyzés trackback címe:

https://andrzej.blog.hu/api/trackback/id/tr316147457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mano 2009.06.12. 15:05:53

Emlékezz a videóra! A kacsa is megszívta.
süti beállítások módosítása