HTML

valami újat...

Friss topikok

Nosztalgia

2009.01.20. 19:21 andrzej

Annak idején, amikor elsőéves egyetemista voltam, első félévben péntekenként hatra jártam dolgozni a McDonalds nevezetű kultúrintézménybe. Ez ötórai kelést jelentett, tehát jellemzően hat órányi alvást a nyolc órás műszak előtt. De ez is inkább csak az optimális eset volt, mert a csütörtök esti bulizók rendszeresen megjelentek a szobával szemközt elhelyezkedő mellékhelységben, és kezdődött a koncert, ami számomra azonosíthatatlan hangokból állt, bár azért gyanítom, hogy némi öklendezés és hányás is játszott benne bizonyos szólamokat.

Hát, újra átélhettem ezt a katarzist, mivel egy "ismerős" hang szólalt meg az ajtón túl. Mátéval - akinek az előbbi eseményeket eddigre vázoltam - az elsőre csak összenéztünk. A másodikra csak kiszólt, hogy "az agyadat azért ne fújd ki!". Mivel a zaj erre sem maradt abba, felkelt, és kiment megnézni, ugyan mi történt. Egy ismeretlen alak fújta az orrát a csapnál. Innentől szeretném tudni, hogy hogy kerülnek az ilyenek ide. Mátéval csak röhögtünk...

Szólj hozzá!

Címkék: nosztalgia Krónika

A bejegyzés trackback címe:

https://andrzej.blog.hu/api/trackback/id/tr936147566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása