HTML

valami újat...

Friss topikok

A hétvége margójára... meg egyebek

2010.04.13. 08:11 andrzej

A hétvégén megint el voltam. Utazva. Lengyelországot jártuk meg ismét. Most nem volt annyira jó a hangulat, nem utolsósorban a hírekből már ismert események miatt. Az Elnök Urat nem szerette mindenki, a politikájával sem értett mindenki egyet (bár a pedofil-rendszabályozás az nagyon jó ötletnek tűnt, lássuk be), sőt, de amikor megtörtént a tragédia, az egész ország ki tudott állni mellette őszinte gyászban. Kicsit más érzés volt a 2006-óta tartó folyamatos "Gyurcsány takarodj!"-éra óta. Szeretném megérni itthon is, hogy a nemzet egységben csinál valamit, politikai, és egyéb hovatartozástól függetlenül. Néhány primitív, kegyeletsértő barom meg mindenhol van... Az Elnök Urat, kíséretét, és mindenkit, aki a kormányzati TU-154-esen volt, Isten nyugosztalja, és adjon nekik örök békességet!

Idehaza lezajlottak közben az első fordulók a választásokon. Rombolás nem volt, csak elégedetlenség, meg morgás. Az eddigi eredményekért egyelőre hálásak lehetünk - és én itt a harmadik helyről beszélek. Hogy nem második lett. Erről többet nem is mondanék.

A hétvégi út mindkét irányba rekordgyanús, odafele egy nagy megállással 8,5 óra, visszafele kettő kicsivel 8. Ilyen eddig még nem volt.

Beszerzés is volt, persze csak kicsiben. A mostani sztárja a Tetra Pakos Żurek, amit csak kiöntesz a dobozból, és felmelegíted. Íme:

 Ezek után alapvetően már tényleg csak a konzerv vodka tudna érdekelni...

A továbbiakban frissítettem a programozási ismereteimet, és nagyon büszke voltam magamra. Meg vettem biciklis sisakot, mert nem akarok a KRESZ-szel összeütközésbe kerülni.

Reméljük, jó befektetés, mert hogy nagybefektetés, ahhoz sajnos nem fér kétség... 

Szólj hozzá!

Címkék: Krónika

A bejegyzés trackback címe:

https://andrzej.blog.hu/api/trackback/id/tr776147393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása