HTML

valami újat...

Friss topikok

Nyár - Tátra - csúcstámadás

2008.09.12. 11:58 andrzej

Miutána többi teherhordó is felérkezett, kicsomagoltuk a szenet, és megittuk először is a jól megérdemelt serpa teát. Jól nyomják. Kisebb bilinyi mennyiség, szabályosan felfűt!

 "Hogy legközelebb bevállaljuk-e? Ki tudja?"

Hatalmas élmény volt, sőt, bvallom, büszke voltam magamra. Ezek után indultunk felfele a Rysyre, Lengyelország legmagasabb csúcsára. A határ pont  a csúcson megy keresztül, úgyhogy még érdekes is:

 "Itthon vagyok, holnap indulok haza"

Szóval a tisztelettétel is megvolt, holnap indulunk haza, hogy kezdődjön a rohanás előről.  Köszönöm srácok. Gyönyörű volt a környék sokat fényképeztünk valamennyien, a képekről a fénykép-rovatban később.Itt térerő is volt, úgyhogy innen repítettem világgá az üdvözleteket haza.

Nagyon nem akartam mozgolódni, mert tériszonyom van, meg a szél is erősen fújt, úgyhogy lassan elindultam lefelé. Az előző tavakat fentről látni sem utolsó dolog:

Valahol ott van lent a kunyhó is, ahol aludni fogunk. Ezen a napon másztunk fölfele vagy 1000 m-t, és lefele vagy 200-t. Fent voltunk, jó volt, szép volt. Következzen a pihenés... a kunyhóban...

 

Szólj hozzá!

Címkék: kirándulás ifi Tátra Krónika

A bejegyzés trackback címe:

https://andrzej.blog.hu/api/trackback/id/tr336147650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása